Història

 

MAS FIGUERAS és un allotjament rural amb celler: DOSTERRAS; o el que és el mateix, DOSTERRAS és un celler amb allotjament. Un entorn on es combinen el relax i el descans amb la cultura i el meravellós paisatge de la vinya de la comarca del Priorat.


MAS FIGUERES està situada a la localitat de Marçà, al sud de la comarca del Priorat.


La masia s'allotja a l'antiga casa de la finca, que data de principis del segle XIX , moment en què el científic Juan de la Fuente la va fer construir com a refugi personal  per desenvolupar-hi  els seus estudis. La casa té una construcció d'aire indià, a causa de la relació del científic amb el Perú, fet que va comportar que arribés a ser ambaixador espanyol d'aquest país.

Des de la seva construcció, la casa va ser també refugi de molts artistes i cantautors, els quals  també van convertir-la  en el seu refugi temporal a la recerca de pau i inspiració, pel seu encant i per la seva incomparable ubicació. Recordem que també va ser la residència de Luc van Isenghen, un dels pioners i impulsors dels nous vins del Priorat.

El 2006 la finca  es va adherir a les propietats del celler, perquè els hostes poguessin del paisatge i submergir-se en l’ entorn , la vida i la cultura de la terra que produeix dues de les denominacions d' origen de més renom: DO Montsant i D.O.Q Priorat.
 

 

Ofertes

20/09/2016
ESCAPA'T PEL PONT DE DESEMBRE A MAS FIGUERES!
Aquest any gaudeix de 7 o 3 dies amb nosaltres!
Prepara't pel PONT DE LA PURÍSSIMA i aquest any cau millor que mai! A Mas Figueres et convidem a gaudir de 7 o 3 nits al Priorat amb descomptes fins al 20%!